A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
M-gel 970-250
Gancia 300*300

ZBIKOWSKINAK ANNYI LENNE

finn wellness 640*360

Lewist nemrég megkérdezték arról, hogy mi történne, ha egymás ellen lépnének a kötelek közé: „Zbikowski veszítene – összegzett Lewis. – De már beszéltünk errõl az öltözõben. Zbikowski nagyon realista ha a sportról van szó. Az öltözõben állandóan megy a duma arról, hogy ki fog kit megverni. Õ lesz az elsõ aki azt mondja, hogy nem fog egy 3 súlycsoporttal nehezebb emberrel bokszolni. Ez õrültség lenne!”

Azért könnyen lehet, ha összekerülnének, akkor szinte egyenlõ küzdelem alakulna ki. Zbikowski éveket töltött el amatõr bokszolóként, és ez nagy technikai fölény, de Lewis esélyeit a mérete, és hatalmas küzdõszelleme egyenlítené ki. Igazából nem tudom kire tenném a pénzem.

Egy módon tudhatjuk ezt meg: Ha Zbikowskinak és Lewisnak nem lesz jobb dolga a lockout alatt, akkor ideje felkeresniük egy okos promótert, aki összehozna egy „Holló a Holló ellen” meccset Baltimore-ban.

Akar valaki fogadni nálam?

Forrás: ProFootballTalk, Sporting News

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások