A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Linea 300*300

TY WARREN A CSERÉK KÖZÖTT?

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Warren 2010-es szezonjának egy csípõsérülés vetett véget, és nagyon úgy néz ki, hogy a sérülés leküzdése csak az elsõ lépés volt a régi, megszokott helye felé vezetõ úton. Az eddigi pályafutásának mind a hét évét Bostonban töltõ Warren múlt héten nyilatkozta azt a Boston Heraldnak, hogy sokkal egészségesebbnek érzi magát, mint az utóbbi évek során bármikor. A 2008-ban és 2009-ben is csupán 13 mérkõzésen kezdõ DE eddig 20,5 sacket gyûjtött, és a New England tavalyi falára is ráfért volna a jelenléte.

A tapasztalt védõ kezdõposztja viszont könnyen veszélybe kerülhet, sõt még az sem elképzelhetetlen, hogy a játékos az állományban maradásért fog harcolni. A 30 éves Warren jövõre 3,1 millió dollárt kereshet és amint a Boston Heraldnak is elmondta, ez idáig még nem kereste meg a klubja, hogy megpróbálják csökkenteni fizetését. Ez pedig meglehetõsen érdekes, tekintve, hogy a Pats várhatóan kész 3-4-es defensive endet draftolni, arról nem is beszélve, hogy a szintén veterán Marcus Stroud is a keretében van.

A jelek tehát egyértelmûek. Warrennek össze kell kapnia magát, hogy ismét a régi formáját tudja hozni, különben hét év után szögre akaszthatja a nemzetiszínû sisakot.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások