A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Polacsek 970*250
Heszperidák 300*300

TERRELL McCLAIN VÁLASZOL

Acapella 640×480

A 188 centis és 135 kilós McClain tavaly 24 szereléssel, 3 sackkel és 4,5 scrimmage mögötti szereléssel zárta a szezont.

Milyen fajta játékost kap az a csapat, amelyik draftolni fog?

Egy becsületes, nagyszerû játékost, aki a fenn a pályán és azon kívül is példásan viselkedik, és persze imádja a futballt. Olyan játékos szeretnék lenni, aki nem csak a fociban jó, de jó ember is.

Mit szeretnél csinálni, miután draftoltak?

Megköszönni a családomnak, hogy idáig jutottam.

Mi a legfontosabb, amit a hadseregben szolgáló szüleidtõl tanultál?

Mindent tõlük tanultam. Állandóan ott voltak, hogy megmondják, mi a helyes és mi a helytelen. Halálomig szeretni fogom õket.

Milyen gyakran állítottak rád két játékost a csapatok?

Rengetegszer. Nem emlékszem már melyik meccsen, de elõfordult az is, hogy három emberrel kellett megküzdenem egyszerre. Az edzõ meg rám szállt, hogy miért nem próbáltam meg a labda közelébe jutni. Egy másik edzõ mondta is neki, hogy „de kolléga, a srácon hárman voltak egyszerre”. Elõször észre sem vette, hogy mivel álltam szemben.

Mik a céljaid?

Elõször is szeretném, ha draftolnának. Remélem, hogy jó csapatba kerülök, és én még tovább javíthatom õket. Aztán persze nagyszerû karriert szeretnék. Ezek mellett pedig jól érezni magam.

Szeretnél a Bearsben játszani?

Egyáltalán nem bánnám, ha a Bears védelmébe kerülnék. El tudnám magam képzelni Rod Marinelli mester csapatában.

Aggódsz a lockout miatt?

Igen. Remélem, hogy hamar megoldódnak a dolgok, bár valószínûbbnek tartom, hogy az utolsó pillanatig fog húzódni a vita. Akármikor is indul a szezon, én készen fogok állni.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások