A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Újház 970*250
Acapella 300×30

NIX ALAPEMBERT AKAR

Acapella 640×480

Ezzel pedig máris tisztább képet kaphatunk arról, hogy kik is a klub kiszemeltjei. A harmadik helyen még Cam Newton is elérhetõ lehet, és könnyen gondolhatja úgy a Buffalo, hogy a fiatal karmester csatát nyerhet Ryan Fitzpatrick ellen.

Ami viszont sokkal valószínûbb, az valamelyik sztárvédõ érkezése. A Bills védelme a liga legrosszabbjai között volt tavaly, amin az alabamai DT, Marcell Dareus rendkívüli ereje és futás elleni hatékonysága, a Texas A&M-rõl érkezõ OLB, Von Miller pass-rush képességei, vagy akár az LSU csillagának, Patrick Petersonnak (CB) labdaérzéke is sokat segíthet.

Ha hihetünk Nixnek és a Buffalo olyan újoncot keres, aki rögtön az elsõ naptól a kezdõcsapatba kerül, akkor egyértelmû, hogy inkább Millerre, vagy Dareusra fáj a foguk, mintsem Newtonra. A Bills edzõi stábja ráadásul már a Senior Bowlon is dolgozott Millerrel.

Egy csapathoz közelálló forrás szerint is kevés esély mutatkozik arra, hogy Cam Newton Buffalóban landoljon, fõleg azok után, hogy Chan Gailey és Nix is teljes támogatásáról biztosította Fitzpatrickot.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások