A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Köki 300*300

MR. BIZTOS VÁLASZTÁS

finn wellness 640*360

Mikel Leshoure RB, Illionis

Nemcsak a legjobb sebesség/méret arányú futó a drafton, de nagyon jó támogatást tud nyújtani a passzjátéknak. Leshoure jó képességekkel rendelkezik a belsõ futásokhoz, és tudja, hogyan törje meg a szerelési kísérleteket. Nem az, aki állandóan nagy playekkel örvendezteti meg a nézõket, de egy igazi, sokat látott Big Ten futó, aki sikeresen futott már 8-9 emberes védelmi vonalak ellen, tudja, hogyan vigye a vállán a terhet, ez sokat jelenthet a jövendõbeli csapatának.

Randall Cobb WR, Kentucky

Szeretem azokat a volt középiskolai irányítókat, akik elkapókká válnak, csak mert túl nyers a játékuk. Cobb egy igazi atléta, aki jobbat futott a Combine-on annál, mint amire bárki számított. Egy ideális slot elkapó, aki a következõ szinten is megverheti az ellenfeleit, folyamatosan üresre játszhatja magát, és sok yardot hozhat az elkapásai után.

Clint Boling OL, Georgia

Boling egy olyan fiatal a drafton, aki folyamatosan növelte az ismertségét az idõ elõrehaladtával. Sokkal megbízhatóbb teljesítményt nyújtott már az elõzõ szezonban, sokat fejlõdött a lábmunkája is, és nagyon sok változatosságot hozhat egy támadófalba. Leginkább a baloldalon nyújthatja a legjobbját, ott is guardként. De ez még változhat, ha úgy hozza a sors, akkor tackle-ként is játszhat. Egy igazi játékos, akivel – majdnem – bármit megtehetünk a támadófalunkon belül.

Drake Navis DT, LSU

Navis kisebb az átlagnál, ezért is könnyen elképzelhetõ, hogy le fog csúszni a drafton, mert nem igazán illik mindenféle sémába. Habár, ha ezt a srácot valaki egy megfelelõ szituációban háromtechnikás játékosként beteszi, hogy támadjon egy lyukat, akkor komoly rombolást tud végezni. Ezért is lehet, hogy (viszonylag) szép karriert fog tudni befutni az NFL-ben. Az egyik legjobb elsõ lépése van a belsõ védõfalemberek között a drafton, kellemetlenül és indulatosan játszik. Igazi „olaj a tûzre”, ha játékban van, ez a felvételein nagyon jól látszódik. Nehezen elképzelhetõ, hogy nem lesz sikeres a profik között.

Mason Foster LB, Washington

Nincs elit mérete, vagy sebessége, de egyvalamit nagyon jól tud: nagy playeket csinálni. Ha a felvételeit megnézi valaki, akkor nem lehet mondani, hogy csak kergeti a labdát, és szereli az ellenfeleit. Mindenféle linebacker poszton tud játszani az NFL-ben, kivéve a „34” rush posztot. Úgy tûnik egy olyan második körös linebacker lesz, aki kész lesz bármikor beállni, és magas szinten játszani, már a karrierje elején.

Rashad Carmichael CB, Virginia Tech

Talán kliséként hangzik, de egyszerûen tudod, mit várj el egy Bud Foster edzette cornerbacktõl. Carmichael egy természetesen mozgó corner, aki gyorsan tud fordulni és  futni, jól megtalálja a labdát,valamint nagy játékokra képes a labda eldobása után. Ráadásul egy kemény srác is, aki szép nevet szerzett magának a Virginia Tech-en eltöltött évei alatt. Ideális zónázó ember, aki úgy tûnik biztos kezdõ tud lenni, és belül, és kívül is tud játszani a következõ szinten.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások