A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Linea 970*250
M-gel 300*300

GYÓGYULÁSRA VÁRVA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Marvin Lewis fõedzõ a tulajdonosok márciusi találkozóján elmondta, hogy játékosa „mindent megtesz, amit csak tud, hogy újra bevethetõ legyen”. A tavaly négyszer kezdõ Smith 2012-ig írt alá a klubhoz, de szerzõdését 2014-ig is meghosszabbíthatja a csapat. A jelenleg lábadozó játékos azonban hiába ütötte ki a kezdõposztról Dennis Rolandet, és hiába volt elégedett fejlõdésével a vezetõség, ez még nem fogja elõrébb vinni a gárdát.

„Egyáltalán nem erõsségünk a jobb oldali tackle pozíció, sokkal jobbá kell válnunk e téren. Jobban kell edzenünk a poszton lévõket és talán új játékosok sem ártanának. Meglátjuk, mi lesz” – nyilatkozta Lewis.

Smith és Roland mellett a kevésbé tapasztalt Anthony Collinsot is láthattuk már a pályán, de tõle talán valamivel erõsebb játékosra vágyik a klubvezetés. A Cincinnatinek viszont vannak komolyabb problémái is, így a Draft elsõ körében lévõ választási jogukat aligha fogják a tackle poszt feljavítására használni. Ezzel pedig még nagyobb nyomás helyezkedik Smith vállára, hiszen megfelelõ védelem nélkül a tigriscsíkosak amúgy is kedvetlen irányítója csak még kedvetlenebbül – és pontatlanabbul – fogja dobálni a labdát.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások