A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
acapella 300×300

ELKAPÓ KELL A BRONCOSNAK

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Épp a fentiek miatt gondolnánk, hogy a Broncos idén nem a WR posztot célozza meg. A helyzet azonban változott a tavalyi Draft óta. Thomas ugyanis még februárban ínsérülést szenvedett, míg Eddie Royal csípõmûtéten esett át. Ez pedig azt jelenti, hogy a klub nem igazán elégedett elkapói gárdájának jelenlegi állapotával. Bár várhatóan Royal az edzõtábor kezdetére már ereje teljében lesz, a csapat futballügyeivel foglalkozó alelnöke, John Elway azt nyilatkozta, hogy Thomas visszatérésére a szezon közepéig kár is számítanunk.

Thomas elvesztésével nyilvánvalónak tûnik, hogy a Denver egy kései választási jogát biztosan elkapóra fogja költeni. A másodéves Eric Decker (WR) ugyan szépen illeszkedhet Thomas helyére – mind elkapó, mind visszahordó poszton – de igazán nem tudja pótolni õt. A tavaly még elsõszámú tehetségnek kikiáltott Thomas az egész idény alatt sérülésekkel bajlódott: hol bokaproblémái, hol pedig fejsérülése miatt kellett több-kevesebb idõt a kispadon töltenie. Tehetsége viszont semmit sem ér, amíg a pálya mellett van, ezért szinte biztos, hogy a Broncos idén is kénytelen lesz egy picket a receiver posztra „pazarolni”.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások