A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lufi 970*250
Roche 300*300

ALIG HASZNÁLT IRÁNYÍTÓ ELADÓ!

finn wellness 640*360

Kolb ügynöke egy több évre szóló tervezetet – és magas árat – dolgozott ki azoknak, akik figyelmét felkeltette a „parlagon heverõ” tehetség. A liga egyik forrása az árat „nyugtalanítóan magasnak” nevezte, figyelembe véve, hogy Kolb milyen kevés alkalommal lépett kezdõként pályára. Csupán hét kezdés, négy év alatt.

„Kizárt, hogy annyit fizessek érte, mint egy kipróbált irányítóért” – összegezte véleményét az egyik AFC-csapat döntéshozója. „Ha áldozol éret [egy elsõkörös választást], tiéd a srác. Ha vele akarsz dolgozni, akkor fizetsz érte. De a nagy fizetés elõtt meg kell bizonyosodj róla, hogy mit tud, kell, hogy bizonyítson. Ha az ügynökkel tárgyalsz, ha nem, meg kell értse: a fizetség egy részét draft pickekben adom.”

Kolb szerzõdése még tart az Eaglesszel a 2011-es szezon alatt, de kifejezte az igényét arra, hogy kezdõ legyen. Ennek nem nagy a valószínûsége azóta, mióta  Vick feltûnt a színen. Kolb a kispadot melegíti, hiába írt alá a 2010-es szezont megelõzõen egy egyéves 12,26 millió dolláros szerzõdést, ami 10,7 millió dolláros aláírási bónuszt is tartalmazott. Kolb 2011-es alapfizetése a tervek szerint 1,392 millió dollár lesz.

Egy NFL-forrás, aki ismeri Kolb helyzetét megértõbben nyilatkozott: „Nem tudsz valakivel cserélni anélkül, hogy kidolgoznád a részleteket. Nem fog annyiért játszani, mint amennyiért most, szerzõdése utolsó évében.”

Andy Reid vezetõedzõ az elõzõ hónapban az NFL csapatok növekvõ érdeklõdésérõl számolt be Kolb iránt, de a csere addig nem történhet meg, amíg a kollektív szerzõdést nem hozzák tetõ alá. Bár az Eagles szilárdan kitart Vick mellett, Reid tisztában van Kolb értékével, aki 1197 yardot, 7 touchdownt és szintén 7 interceptiont dobott 7 mérkõzés alatt.

Alex Smith, Matt Leinart és Kevin Kolb olyan tehetségek, akiknek az idei év nagy változást hozhat és fog is hozni. De a változás minõsége korántsem egyértelmû. Egyiküknél sem.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások