A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Polacsek 970*250
Köki 300*300

„HA NEM ÉN, AKKOR KI?”

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Brees nagyon szenvedélyesen nyilatkozott a szerepérõl a munkaügyi vitában és a bírósági perben. „Ha nem én akkor ki? – mondta egy interjúban. „Nagyon sok ember függ tõlem, és tudom, hogy elég súlya van a szavaimnak és képviselni tudom a társaimat. Vezetõ szerepet ruháztak rám és ezt nagyon komolyan veszem.” Brees tagja volt az NFLPA adminisztratív bizottságának három évig, a legelsõ szerepét 2004-ben kapta, mikor játékos-képviselõ lett a San Diego Chargersnél. Akkor azok azért még más idõk voltak, most a szezon a tárgyalásoktól függ, csak úgy, mint a játék jövõje.

Ahogy mások is, Brees kritikus volt a tulajdonosokkal szemben, amiért nem vették az egyeztetéseket komolyan. Mikor a tárgyaló felek elõször álltak le, a tulajdonosok gyorsan média kampányt indítottak a játékosok ellen. „Abban a pillanatban, mikor a tárgyalások véget értek, az NFL egy 48 órás médiaoffenzívát indított, amely nagyon sok olyan dolgot fedett fel, melyek addig bizalmasak voltak. Ráadásul ezek szinte 95 százalékban hamisak voltak” – mondta Brees.

„Tudják nekem nem az a dolgom, hogy a végén elhitessem az amerikai közönséggel, hogy a játékosoknak van igazuk, mert senki se fog sajnálatot érezni a játékosokkal és a tulajdonosokkal szemben, amiért 9 milliárd dollár felett vitatkoznak. Az én dolgom képviselni a játékosokat, a múlt és a jövõ játékosait, és egy megfelelõ megegyezést kicsikarni minden oldal számára – a szurkolók, a tulajdonosok és a játékosok felé. De a végén biztos, hogy mindenki jól fog járni vele.”

Brees nem vett részt a tárgyalások legutóbbi köreiben Minnesotában, de szinte biztos, hogy nemsokára õ is részt vállal majd a folytatásból, mivel elég elkötelezettnek tûnik. És hogy mennyire mondott igazat, az is nemsokára kiderül.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások