A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Acapella 970×250
Gancia 300*300

CHRIS JOHNSON AKARATA

acapella 640×480

Már ami a draftot illet. Bár nem látni sok esélyt arra, hogy Cam Newton lecsúszik a drafton egészen a nyolcadik körig a Titánok „ölébe”, mégis a Tennessee futója, CJ2K remél.

Newton akarja csapattársának.

Nézegettem az egyetemi futball a tévében és Cam Newton rajongója lettem” – nyilatkozta Johnson egy rádiómûsorban. „Vince [Young] nincs többé  nálunk, ezért egy hozzá hasonló kéne, aki idejön és véghez viszi a játékokat.”

Hacsak valami óriási csoda, vagy egy kevésbé valószínû „feltrade-elés” nem történik, akkor ez egy beteljesületlen álom marad. Beteljesületlen álom de jó ötlet! Hiszen egy futó teljesítménye nagyban fügy attól, hogy mit nyújt a csapat iránytója, mennyire tudja számára megnyitni az utat.

A rozsdás és nem túl hatékony, 38 éves Kerry Collinsszal a center mögött, Johnson karrirje legrosszabb átlagát hozta az elmúlt szezonban, csak 4,32 yardot cipelte a bõrt átlagosan, amikor megkapta azt.

Johnson kívánsága egyben arra is rávilágít, hogy mit, pontosabban kit nem akar a futó a csapatnál látni.

Ryan Mallett-tet.

Forrás: PFT

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások