A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Köki 300*300

AZ AMERIKAI ÁLOM ÚJRA

Acapella 640×480

Az Eagles irányítója kihagyta a 2007-es és 2008-as szezont, miután börtönbüntetését letöltötte, õ lett a The Associated Press NFL Év Visszatérõ Játékosa és beválasztották a Pro Bowl keretbe is.

„Talán olyan örült dolog, mint ahogyan hangzik de a börtön megváltoztatta az életem” – állította Vick egy a The Wall Street Journal-nak adott interjújában. „Megpróbáltam tervekkel bemenni és azokkal kijönni onnan. … Örültem, hogy végül elõjött az a személy, aki valójában vagyok, ezért nem változtatnék semmin, ha képes is volnék rá.”

Vick kevés figyelmet szentel a kritikáknak, bár az elõzõ nyáron olvasta a szurkálódó cikkeket de azok csak motiválták õt.

„Egy bizonyos ponton, úgy gondoltam, hogy fátyol borul a múltamra. De egyesek sohasem bocsátanak meg. Míg mások igen. De ez csak a valóság, amit csak magamnak köszönhetek”

„De minden nap, mait a börtönben töltöttem, magabiztos voltam és derûlátó, hogy bármelyik nap kézhez kaphatom azt a levelet, amelyik kiszabadít”- mondta a bezárásról Vick, melyet élete “legmélyebb pontjának nevezett. Persze sohasem kaptam meg, de mindig hittem benne. Ez az ami reményt adott és életben tartott.”

„23 órát voltam bezárva egy nap és csupán egy óra arra, hogy kimenjek és sétáljak az udvaron. Ez volt az ideje annak, hogy álmodozzak és magma elé képzeljem, hogy visszatérek és nagy dolgokat viszek véghez. Imádkoztam egy lehetõségért. Elraktároztam pillanatokat, hogy vissza tudjam idézni az elfecsérelt lehetõségeket és azt, hogy mit tehetek azért, hogy elõrelépjek és sikeres legyek.”

Vick, elnyerte a Sasok kezdõposztját, miután Kevin Kolb agyrázkódást szenvedett az elõzõ szezon nyitányán és élt a lehetõséggel nagyszerû szezont zárt: passzolt yardok (3,018), touchdown passzok (21), sikeres passzok  (233), pontosság (62.6) és passer rating (100.2) tekintetében. Nem mellesleg a megtért bárány 676 yardot és 9 TD-t futott. Négy mérkõzésen nem lépett pályára sérülések miatt, de visszatért és csapatát a rájátszásba vezette, ahol útjukat állta a késõbbi bajnok.

Az amerikai álom.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások