A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Polacsek 300*300

AMIÉRT A TULAJDONOSOK FOGNAK NYERNI

finn wellness 640*360

Ha valaki esetleg egy óvatlan pillanatban az elmúlt egy hónap során elvesztette a fonalat, az egész ügyet a jogászok kezébe adták. Miután a tulajdonosok kizárták a játékosokat, az Játékosok Szövetsége feloszlatta magát, megszûnt szövetségként létezni, és néhány játékos – beleértve Tom Bradyt és Peyton Manninget – egyénileg pert indítottak a liga ellen. A liga pedig ellenszegülésként felkérte a bíróságot, állapítsa meg, hogy az NFLPA feloszlása csalás volt.

Szóval miközben a tárgyalások újraindulnak, a bírónõ Minnesotában úgy dönthet, hogy egy rendelkezéssel véget vet a lockoutnak. A liga erre is felkészül, a Fellebbviteli Bírósághoz fordul, ahol bizony az várható, hogy az NFL számára kedvezõ dönt és születik. Míg jelenleg Minnesotában a játékosok vannak „hazai pályán”, a Fellebbviteli Bíróságon az NFL lenne elõnyösebb helyzetben. Annyira nevetséges már ez az egész, hogy sokan azt kívánják, bárcsak olyan lenne ez az egész, mint az Egyesült Államok kormánya, ahol a lobbisták megjelennek, és mindent megoldanak.

Talán hallottatok már a megelõzõ védekezésrõl. Amit a tulajdonosok most mûvelnek, az gyakorlatilag a megelõzõ támadás. Az idõ az oldalukon áll, ennek két oka is van. Elõször is, egy nagyon átlagos NFL-játékos kb. három és fél évet tölt a ligában, és csak a szezon alatt kap fizetést. Bradyt és Manninget egészen biztosan padlóra küldeni, ha nem kapnak meg egy fizetési csekket, de vannak, akik ezt igenis meg fogják érezni. Nehéz lesz megvalósítani az összetartást a játékosok között, amint egyre jobban közeledik a szezon. Másodszor pedig, a nyilvánosság elfelejti a problémákat. Hamarosan megjelennek a hangok, amik azt követelik, hogy ne foglalkozzanak a vitázással, csak adják meg a cirkuszt, ami jár. Már most azt mondják, milliomosok küzdenek milliárdosok ellen. A tulajdonosok tudják, hogy amint közeledik a szezon, a rajongók egyre türelmetlenebbek lesznek, és megszûnik az együttérzés a játékosokkal.

A világszerte megromlott gazdasági helyzetben a tulajdonosok igen keményen vették fel a harcot, habár az NFL-ben mindenki bõségben él. Pénzügyi aggodalmaikat fejezték ki, de a könyvelést nem akarják megmutatni. Úgy tûnik, a játékosok az áldozatok. De amíg a tulajdonosok a bíróságon tudják tartani a vitát, hogy a játékosok legyenek a tulajdonosok ellen, hanem jogászok a jogászok ellen, az igazi okokra sötétség fog borulni. És felejtsük el, hogy igaz, vagy hamis, tisztességes vagy tisztességtelen, a nyilvánosság kompromisszumot fog követelni. És végül a tulajdonosok megelõzõ támadóstratégiája fog nyerni.

Forrás: Sports Illustrated

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások