A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Köki 970*250
Praktiker 300*300

AKINÉL ELMARADT AZ AMERIKAI ÁLOM

acapella 640×480

John Lucas „élet-edzõ”, a 2007-es draft nagy csalódást jelentõ 1/1-es játékosával megszakította a kapcsolatot. Lucas, aki az 1976-os NBA draft legelõkelõbb helyen elkelt játékosa és all-American teniszjátékos, arról nevezetes, hogy függõségi- és személyes problémákkal küzdõ játékosoknak segít az újrakezdésben.

Keményen dolgozott Russell, hogy eltékozolt karrierjébe életet leheljen de késõbb elvesztette motivációját, ezért a játékos azt kérte, hogy Lucas Charles Barkleyt is vonja be mentorként a felkészülésbe. Mára már mindkét tréner – Lucas és Barkley – csalódottan tette fel a kezét, miután szembesültek az ex-Raider „romló munkavégzési szokásaival”.

Az egykoron nagy reményekkel induló játékos pályafutása koporsójába talán az ütötte be az utolsó szöget, hogy januárban Ozzie Newsome, a Ravens elnöke elutasította a vele való találkozást.

Itt a vége.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások