A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Perfect Look 970*250
Köki 300*300

AKI KIMONDTA: ‘EGY VICC’

finn wellness 640*360

„Néhányan akiket szeretek és tisztelek, azt tanácsolták nekem, hogy kérjek bocsánatot a fõbiztos úrtól, nem azért, amit mondtam, hanem a pólóért” – írta Twitterén Mason, majd folytatta „ Szóval Goodell fõbiztos úr, én bocsánatot kérek azért a pólóért ,de még mindig úgy érzem, hogy nagyobb feladatok várnak megoldásra és ez a CBA!!”

Ha valaki nem értette volna, a receiver össze is foglalata mondanivalóját: „Ez az én nyilvános bocsánatkérésem a szemtelen póló miatt.” És hogy szavai mennyire megalapozottak és nem légbõl kapottak, a következõkkel nyomatékosította szavait: „És ezt õszintén mondtam.”

Hogy ne csak Mason foglalja össze saját szavait: Mason nem azért kért bocsánatot, amit mondott, hanem azért, mert azt egy pólóra nyomtatta…

Márpedig egyszer a lockout véget ér és akkor számot kell adnia a nem éppen humoráról vagy rugalmasságáról ismert Goodell elõtt. Könnyen lehet, hogy sikeres karrierrel a háta mögött, a lockout árnyékában, élete 37 évében Mason már a nyugdíjas évekre készül és nem érzi fenyegetve magát?

De akkor miért is kért bocsánatot?

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások