A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Köki 970*250
EfEf 300*300

WARE SEGÍT, AHOL TUD

finn wellness 640*360

A már állandó Pro Bowler nem fogad el egyetlen centet sem abból a pénzbõl, amit a feloszlott NFL Játékosok Szövetsége az elmúlt néhány évben összegyûjtött, hogy az ilyen esetekben segítségként folyósítsa a játékosok számára. Azok, akik az elmúlt két évben minden héten szerepeltek egy rosteren, 60.000 dollárt fognak kapni, akik nem voltak ilyen szerencsések, azok kevesebbet.

A Cowboys linebackere 2009-ben írt alá egy hétéves 79 millió dolláros szerzõdést, amely tartalmazza a 20 milliós aláírási bónuszt, és garantált 40 milliót 2009-re. „Van 60.000 dollárunk, amit nekünk kellene kifizetniük, de visszaadom a részemet, hogy segítsek azoknak a srácoknak, akiknek nincs annyi pénzük, mint nekem. Ez segíteni fog, és közel hoz egymáshoz bennünket” – mondta Ware. A játékos gesztusa hasonlít az ötödik osztályos Samuel Park cselekedetéhez, aki megnyerte a „Vigyél egy játékost az iskolába” esszéversenyt. A kissrác arról írt, hogy testvére barátjának szeretne segíteni, az elsõs Misael Ricót ugyanis januárban elütötte egy autó, és rehabilitációra kellett járnia. Az iskola egy támogatóval összefogva 50.000 dollárt gyûjtött össze a gyereknek és családjának. Ware egy iskolagyûlésen vett részt, meglátogatta Parkot és Misaelt az osztálytermeikben, és 5.000 dollárt adományozott. Körülbelül két órát töltött a suliban, fényképezkedett, és autogramokat osztogatott.

„Ezzel töltöm az idõt. Rengeteg közösségi munkát végzek, segítem a klubokba tömörült gyerekeket, meg ilyesmi. Amikor van egy kis idõm, próbálom motiválni õket” – mondta a linebacker, aki elárulta, figyelemmel kíséri a munkaügyi helyzetet, de nem lát túl nagy elõrelépést. Majd hozzátette, ennek ellenére nem csügged: „Egyáltalán nem vagyok frusztrált emiatt. Fegyelmezettnek kell lenni abban, amit most csinálunk, és készen kell állni, ha eljön az idõ.”

Ware a lockoutot ahhoz az idõszakhoz hasonlította, amikor a potenciális újoncok a Draft elõtt vannak, és edzõket kell keresniük az egyéni edzéseikhez. A Cowboys kiszivárogtatott egy kis belsõ információt is, miszerint csapattársaival arról beszélgetett, hogy májusban közös edzéseket tartanak, de még semmit nem véglegesítettek.

Forrás: Star-Telegram

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások