A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Gancia 970*250
Roche 300*300

LESZ-E VALAHA LONDONI NFL FRANCHISE?

Acapella 640×480

Az ötlet alapvetõen nem rossz, hiszen a szurkolók könnyen szélsõségekbe tudnak esni, ha egyszer megcsapja õket az amerikaifutball-érzés. Aztán persze ha az NFL valaha eldönti, hogy egy csapatot átköltöztet Londonba, nyilván az a klub fog elõször szóba kerülni, amely már évek óta folyamatosan ott játszik. 2011-ben pedig a Tampa Bay-i gárda – mint azt tegnap reggel már írtuk – a Chicago Bearst fogja fogadni. Ezzel három év alatt már a második londoni meccsüket fogja játszani a Bucs. Így nem csoda, hogy ismét felszínre kerültek azok a nézetek, melyek a jövõben egy londoni NFL franchise-t vizionálnak.

Egyelõre hibás döntés lenne ilyen egyértelmû következtetéseket levonni. A Bucs hazai meccseire esetenként még mindig nem kel el az összes jegy, és biztosan nagy izgalommal várják, hogy egy eredetileg otthon, hazai közönség elõtt játszó meccset adjanak fel egy londoni kiruccanásért. Valójában mikor legutóbb a Londonban jártak a franchise felvásárolta az összes szabadon lévõ nem prémium kategóriás helyekre szóló jegyeket, annak érdekében, hogy késõbb az össze hazai meccsüket adják a televízióban.

Ilyen pénzügyi húzások ellenére is  biztosan állítható, hogyha elég sokszor jönnek Londonba, akkor ki fog alakulni egy stabil szurkolóbázisuk. Ráadásul a város pályázik a 2015-ös Super Bowl megrendezésére és a hírek szerint nem is állnak olyan rosszul (a végsõ döntésre még õszig várnunk kell).

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások