A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Becmol 300×300

KOMOLY ÉRDEKLÕDÉS

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A szóban forgó QB pedig nem más, mint Ryan Mallett, aki az Arkansasi Egyetemrõl érkezik a NFL draftra. Állítom, hogy az idei draf pickjeit lehetetlen elõre megjósolni, de azért vannak támpontok idén is. Az biztos, hogy az elsõ körben van legalább három, ha nem több csapat, melyekre már igen ráférne egy használható irányító. És itt kezdõdik a bibi. Ugyanis az emlegetett ifjú irányító a draft egyik legnagyobb rejtélye. Sokan zseniális karmesternek tartják, a másik oldal pedig azt hiszi, hogy még az elsõ négy irányító között sem lesz a drafton.

De maradjunk egy pillanatra azoknál, akik úgy vélik, hogy Mallett akár az elsõ körben is elkelhet; két potenciális „landolási” helyet néztek ki számára: a Delfineket a draft 15. és a Halászsasokat a 25. helyen.  A Dolphins képviselõi már elköltöttek egy csendes kis ebédet az irányítóval és még a héten érkezik hozzájuk a QB egy privát látogatásra. Barry Jackson, a Miami Herald munkatársa úgy tudja, hogy Delfinektõl érkezõk lenyûgözõnek találták az irányítót.

Vannak olyanok – köztük Michael Lombardi, az NFL Network munkatársa is – akik úgy vélik, hogy nagy esély van arra, hogy Mallettet a a következõ szezonban a Smaragd Városban látjuk majd játszani. „Úgy vélem, hogy tetszik nekik Mallett. Sokat tanulmányozták, de a Miami is górcsõ alá vette. Szerintem a ligában van egy olyan sejtés, miszerint a Seahawks nagyon reméli, hogy Mallett nem fog elkelni elõttük és majd az ölükbe pottyan” – mondta Lombardi.

Hál’ Istennek már csak tizenhármat kell aludnunk és virraszthatunk kávé és/vagy energiaital mellett, hogy eldõljön mi lesz az elsõ kör vége.

Forrás: ProFootballTalk

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások