A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
M-gel 300*300

ISMÉT EGY TÉRD A GOND

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Csupán két mérkõzést hagyott ki, hogy aztán a Duke Blue Devils ellen térjen vissza és 151 futott yardot, valamint két TD-t szerezzen mindössze kilenc (!) próbálkozásból. Azonban Bowershez hasonlóan az õ térdével is kérdések merültek fel az utóbbi napokban.

Az a pletyka járja, hogy gondok lehetnek Ingram térdének strapabíróságával. Tegnap pedig Mike Lombardi jelezte, hogy két olyan csapattal is beszélt, melyek szerint a térd nagyon csúnya állapotban van. Lombardi szerint annak ellenére mondták ezt a csapatok, hogy égetõ szükségük lenne egy futóra. Mike Mayock is elismerte, hogy Ingram az utóbbi idõben egyre hátrébb kerül a drafton és könnyen lehetséges, hogy már az elsõ körbõl is kiesett.

Természetesen mindent csak a nagy napon fogunk megtudni, de késõbb is érdemes lesz emlékezni Lombardi szavaira. Vagy megcáfolódnak, vagy beigazolódnak.

Forrás: ProFootballTalk

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások