A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
EfEf 300*300

HAJSZÁLON MÚLT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Az NFL Films Steve Sabol vezetésével egy egy órás dokumentumfilmet készít az irányítóról, amelynek „The Brady 6” lesz a címe. A film nem csak róla szól, hanem arról a hat irányítóról, akiket elõtte választottak ki a 2000-es játékosbörzén. Egy beszélgetés során Brady könnyes szemmel mesélte, hogy ha nem draftolják, akkor bizony biztosításokat kezdett volna árulni.

„Nem kell biztosítási ügynökké válnom” – emlékezett vissza Brady Sabol kérésére arra a pillanatra, amikor a Patriots a hatodik körben a 199. pickkel végre kiválasztotta a Michigan néhai irányítóját. Lehet, hogy a fenti mondat miatt néhány biztosítási ügynök megsértõdik Bradyre, de a QB édesapja biztosan nem, pedig Tom Brady Sr. biztosítási szakértõ. Fia talán az õ nyomdokaiba lépett volna, ha nem draftolják, ezt már soha nem tudjuk meg. Amit biztosan tudunk, hogy Brady a korszak két legjobb irányítójának egyike, a Patriotsot négyszer vezette a Super Bowlig, és háromszor meg is nyerték a döntõt.

Ha a Hazafiaknak szükségük van egy támadássorozatra, amellyel hátrányból megnyerik a meccset, az irányító mindig rendelkezésükre áll. Biztosítási ügynököt meg találnak máshol.

Forrás: Sporting News

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások