A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
acapella 970×250
Linea 300*300

AKIKEN A MEGEGYEZÉS MÚLIK

finn wellness 640*360

Bár holnap kezdõdik a tárgyalás, a kulcsszereplõk csütörtök reggel fognak – vagy rosszabb esetben nem fognak – megérkezni a bíróságra. A Patriotsban bal oldali tackle poszton játszó és egyébként játékosokat is képviselõ Matt Light nem tûnt túl optimistának a helyzetet illetõen. „Jó lenne tudni, hogy egyáltalán eljön-e olyan ember a tulajdonosok részérõl, akivel döntésre lehet jutni” – mondta a falember a Boston Heraldnak.

Csak hogy tisztán lássunk, hogy Light mennyire húz az NFLPA felé: két nappal a draft elõtt „Matt Light és Peter King lockout reggelije: a CBA-ügy, a szabadügynökség és a 2011-es draft” néven jótékonysági eseményt fog rendezni.

Light aggodalmai a PFT meglátása szerint alaptalanok, hiszen Nelson bírónõ mindkét felet arra kötelezte, hogy olyan tárgyalófeleket küldjön, akik önálló döntéseket is hozhatnak. Az NFLPA részérõl valószínûleg DeMaurice Smith az a személy, akinek teljhatalma van, de lehetséges, hogy néhány NFLPA Végrehajtói Bizottsági tag (Drew Brees és Mike Vrabel) is jelen lesz. A liga részérõl azonban nem ilyen egyszerû megtalálni a megfelelõ embert. Az NFL részérõl tárgyalófélként az összes csapat lett megnevezve. Ebbõl pedig logikusan az következik, hogy 32 ember – minden fanchise-ból egy -, valamint a liga egyik fõbb vezetõje is jelen kell hogy legyen a tárgyaláson, ahhoz hogy elsimítsák az ügyet. Az egyezség egyébként is csak akkor jöhetne létre, ha 32 tulajdonosi szavazatból legalább 24 szól a megállapodás mellett. Az azonban nem szükségeltetik, hogy mind a 32 tulaj közvetlenül vegyen részt a tárgyalásokban, elég, ha csak a szavazáson kinyilvánítják véleményüket.

Ha az elvárásoknak megfelelõ számú és hatáskörrel megbízott ember lesz jelene a liga részérõl, akkor akár tényleg elérhetõ lesz némi érdemi elõrehaladás.

Forrás: ProFootballTalk

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások