A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Újház 970*250
Finn wellness 300×300

NEM AKARUNK MI SEMMI ROSSZAT!

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A cbssports.com munkatársa, Mike Freeman adta közzé kedden, egyes ügynökökre és a legjobb leendõ újoncokra hivatkozva, hogy a scoutok, személyzetisek és segédedzõk azt mondják az ügyfeleiknek, hogy tartsák magukat távol a hajdanán NFLPA néven futó szervezet által rendezett eseményektõl. Freeman szerint az ügynökök különösen idegesek azért, amiért egy nfl.com-nál dolgozó elemzõ is érintett az ügyben. Aiello megerõsítette, hogy Freeman valószínûleg Gil Brandtre utalhat, aki már 1995 óta segíti az NFL-t a legjobb újoncok New Yorkba invitálásában.

Aiello és Brandt kedd reggel beszéltek és a szóvivõ szerint Brandt egész biztos volt abban, hogy soha nem mondott olyat egyetlen játékosnak sem, hogy nem sétálhatnak majd ki a drafton a pódiumra a fõbiztossal, ezzel pedig Brandt megcáfolta az eddigi híreket, legalábbis a Freeman által közzétett híreket. A szóvivõ hozzátette, hogy a ligának arról sincs tudomása, hogy a csapatok által foglalkoztatott emberek bármelyike tett volna a fentiekhez hasonló kijelentést. „Száz szónak is egy a vége: az liga nem próbálja meg eltántorítani a játékosokat attól, hogy az NFLPA eseményeket látogassák. Ha esetleg valakinek mégis van bizonyítéka, mely ennek az ellenkezõjét támasztja alá, örülnénk, ha megosztaná velünk” – tette hozzá Aiello.

Az egész történetnek természetesen az szolgáltatott némi alapot, hogy az NFLPA (ami ugye most már nem is NFLPA…) hétfõn jelentette be, hogy a draft hétvégéjére saját programsorozatot tervez. Ügyes takitkával, hogy azért mégse legyen akkora zendülés az amerikaifutball-világban, az általuk szervezett események nem esnek egybe az NFL által tartott draft elsõ két napjával.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások