A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Praktiker 970*250
Roche 300*300

MEGÉRKEZETT AZ ELÕSZEZON MENETRENDJE!

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A következõ elõszezon legelsõ, reményeink szerint izgalmas meccsét a Chicago Bears és a St. Louis Rams összecsapása fogja szolgáltatni majd, melyet – akárcsak az összes elõszezonbeli meccset – USA-szerte sugároznak majd. A találkozóra a Pro Football Hall of Fame Game keretein belül kerül majd sor augusztus 7-én az Ohio állambeli Cantonban.

A tavalyi elõszezont a Cincinnati Bengals és a Dallas Cowboys kevésbé érdekfeszítõ találkozója nyitotta, a találkozón és a Hall of Fame ceremónián Szilágyi Gábor fõszerkesztõnk és Németh Gyula grafikusunk, újságírónk is részt vett, reményeink szerint idén is elsõ kézbõl tudjuk majd informálni a kedves olvasókat a Cantonban történõ eseményekrõl.

Kis kitérõ után vissza a következõ elõszezonhoz. A két csapat küzdelmét négy nappal késõbb a Seahawks és a Bolts csatája követi majd, és rá egy napra, augusztus 12-én az NFL két felemelkedõben lévõ csapata, a Kansas City Chiefs és a Tampa Bay Buccaneers csap majd össze. A találkozót országosan a FOX csatorna fogja majd sugározni keleti idõ szerint este nyolc órától. A jelenlegi bajnokcsapat, a Green Packers auguszuts 26-án fog játszani mindenki kedvenc Manningje ellen Indianapolisban. Minden bizonnyal érdekes találkozóra számíthatunk majd. A jelenlegi információk szerint Meskó Zolit a harmadik játékhéten a detroiti Oroszlánok ellen láthatjuk majd játszani.

(A cikk az elõszezon alább található, eddig nyilvánosságra hozott menetrendje alapján készült.)

Elsõ játékhét (augusztus 11.-15.)
Augusztus 7., vasárnap – Hall of Fame Game (Chicago Bears – St. Louis Rams)
Augusztus 11., csütörtök – Seattle @ San Diego
Augusztus 12., péntek – Tampa Bay @ Kansas City
Augusztus 15., hétfõ – New York Jets @ Houston

Második játékhét (augusztus 18.-22.)
Augusztus 18., csütörtök – Philadelphia @ Pittsburgh
Augusztus 19., péntek – Atlanta @ Jacksonville
Augusztus 22., hétfõ – Chicago @ New York Giants

Harmadik játékhét (augusztus 25-28)
Augusztus 25., csütörtök – Washington @ Baltimore
Augusztus 26., péntek – Green Bay @ Indianapolis
Augusztus 27., szombat – New England @ Detroit
Augusztus 28., vasárnap – New Orleans @ Oakland

forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások