A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
acapella 970×250
Becmol 300×300

MÉG PÁR ÉV A BAJNOKI CÍMIG

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Még januárban a jacksonville-i franchise tulajdonosa, Wayne Weaver kijelentette, hogy nagyon valószínû, hogy Jack Del Rio repülni fog, ha a csapat nem jut be a 2011-es szezon rájátszásába. Kijelentése óta eltelt egy pár hónap (ugye hogy szalad az idõ? Még csak most volt a Super Bowl…) és úgy tûnik, hogy kicsit megenyhült a tulajdonos, vagy csak egyszerûen józan észre tért. Egy keddi beszélgetésben Weaver azt mondta, hogy lát arra esélyt, hogy a csapat ott legyen a következõ rájátszásban. Azonban reálisan nézve a dolgokat úgy látja, hogy egy-két draft, vagy szabadügynök-piac választja el õket egy döntõ megnyerésétõl.

Én annyiban azért finomítanám a tulaj magabiztos szavait, hogy szerintem a divízió megnyerése is odébb van, nemhogy egy Vince Lombardi Trophy megszerzése… Nem fejlõdik ez a csapat olyan rettentõ tempóban, hogy Weaver ilyen kijelentéseket tegyen.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások