A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
EfEf 970*250
Polacsek 300*300

MAFL div. 2 alapszakasz / Cowboys 2 – Eagles

Acapella 640×480

A Cowboys 2 nem kezdte olyan jól az évadot ahogyan azt néhányan várták tõlük. Hiába a tehetséges újonc sereg és a néhány tapasztalt játékos, nem volt fölényes a gyõzelmük a Wolves 2 ellen, a Crushers pedig átgázolt rajtuk. De most akár javíthatnak is. 

Nagyjából egy szintet képvisel a két csapat, de ez a mostani divízió 2-ben a világon semmit nem jelent. Már most könnyen elképzelhetõ egy több csapatos körbeverés aminek elõszelét már tavaly is megtapasztalhattuk. Az Eagles következõ két ellenfele az idén valószínûleg verhetetlen Hurricanes és a szintén erõs Crushers lesz. Ellenük mindenképpen „underdognak” számít az Eagles, így jobb ha már most bebetonozza a helyét a csapat a középmezõnyben még egy gyõzelemmel. Persze Kovács Sándor srácai nem fogják ezt tétlenül nézni. Németh Gábor QB és Jászberényi Roland RB is komolyan megdolgoztathatja az Eagles védelmét, ha egy jó napot fognak ki.

Idõpont: 2011 április 17. 16.00

Helyszín: Vajda Péter u. 38. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások