A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Polacsek 970*250
Heszperidák 300*300

MAFL div. 1 alapszakasz / Titans – Wildfires

Acapella 640×480

A két csapat egymás ellentéte lehet a pályán. A Wildfires nem sok pontot tudott eddig vinni az ellenfeleknek, viszont a veszprémi védelem meglepõen jól szerepelt múlt héten a Gorillaz ellen. Ezzel szemben a Titans több mint 100 pontot kapott az elmúlt két meccsén, de a támadásukban voltak nagyon szép megmozdulások a Rebels ellen.

A Titans védelemnek nagyon össze kell szednie magát a hátralévõ meccseiken, mert mint tudjuk a végelszámolásban a kapott pontok száma igen sokat nyomhat majd a latban. Szél Márton – a Wildfires irányítója – azonban eddig nem sok veszélyt jelentett egy defense számára sem, de most kiderül, hogy mit tud nyújtani a Titans eddig elég összeszedetlen védelme ellen. A veszprémi defense legnagyobb kihívása ezzel szemben Wágner Olivér screen-passzai lesznek és Burkus Pétert a Titans elsõ számú elkapóját is sikeresen kell majd levédekezniük, ha meg akarják nyerni a mérkõzést.

Idõpont: 2011 április 17. 13.00

Helyszín: Vajda Péter u. 38. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások