A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Becmol 970*250
Henkel 300*300

KASZA ÉS KALAPÁCS / Steelers – Rebels 0-12

finn wellness 640*360

Fotó: Tóth Andrea

Phillip Hilderbrand érkezését az acélvárosba, hatalmas változások fogják követni, ezt már most lehet látni. Már korábban adott volt egy elhivatott vezetõséggel, bõ kerettel és jó háttérrel rendelkezõ csapat, amihez most társul egy olyan edzõ, akinek más dolga sincsen, mint kitanulni az ellenfelek minden rezdülését. Ez láthatóan jól is sikerült a Rebels ellen, akiknek úgy tûnt, hogy a második félidõig semmi nem jön össze. A sikertelen passzok és labdavesztések mellett össze-vissza csúszkáltak a pályán, Bóbis Szabolcs RB és Lesi Péter QB nem tudták megszokott játékukat játszani. Az Acélosok 4-4-es védelme úgy tûnt, hogy mindenhol ott van. Biztosan szereltek és nagyon jól osztották le az embereket. Minden vendég mozdulatra volt válaszuk. A félidei 0-0 olyan meglepetés volt amire senki nem számított.

A második félidõben azonban végre magára talált a Rebels és behozta a lemaradást. Közel 300 yardot haladt a vendég offense, de így is csak 10 pontot hoztak össze Lesi Péter és Szentirmai Zoltán segítségével, mivel 2 TD-t holding miatt nem tudtak a bírók jóváírni.

A Steelers támadása nem bajlódott a pálya minõségével, néhány játékban nagyon jól haladtak, de a 6 DB-vel felálló Rebels defense végig nyomást tudott gyakorolni a Joe Selmser vezette támadásra így a lendület minden drive-ban megtört. A második félidõben tovább pörgõ zöld mezes védelem több labdát is szerzett és egy safetyt is kiharcoltak miután Selmser a saját end zone-jában követett el intentional groundingot, ezzel beállítva a 12-0-ás végeredményt.

A budapesti csapat nagyon megszenvedett ezért a gyõzelemért és a Miskolc Steelers következõ négy ellenfele biztosra veheti, hogy az idényük egyik legkeményebb meccsét fogják vívni a vörös-ezüst csapat ellen. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások