A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Acapella 970×250
Köki 300*300

ENGLISH, A BUKOTT

Acapella 640×480

English eddig két szezont játszott, jelentõs idõt hagyott ki sérülés miatt, de természetesen még mindig nagy esélye van arra, hogy kiemelkedõ passzsiettetõvé váljon az NFL-ben. De ne feledjük, hogy ötéves szerzõdésének harmadik évébe lép, kontraktusa lejártakor valószínûleg korlátlan szabadügynök lesz, és eddig Antwan Barnes, Antwan Applewhite, és még Marques Harris is jobban játszott nála.

Az a legszomorúbb Larry English-sel kapcsolatban, hogy tõle nem láttunk olyan villanásokat, mint amilyeneket alkalmanként Buster Davis (WR) mutat. Azt már meg sem említem, hogy miután English az egyetemen 4 évet játszott, egyidõs Busterrel. Kora, és az elsõkörösöknek járó szerzõdés miatt a csapat azt várta el tõle, hogy 3. vagy 4. szezonja elõtt már kiemelkedõ teljesítményt fog mutatni, ez nem történt meg.

Larry English produkálta minden idõk egyik legjobb eredményét a külsõ linebackerek között a Wonderlic-teszten. 34 pontot szerzett, amely egy mágikus képlettel magyarázva 128-as IQ-t jelent, vagyis pontosan 28 ponttal többet, mint amennyivel az átlag rendelkezik. Néhányan azt tartják a „zseni” 140 ponttól kezdõdik, tehát nagy biztonsággal meghatározhatjuk, hogy egy intelligens srácról van szó. A Wonderlic-teszt eredményén kívül fény derült arra is, hogy a linebacker asztmától szenved. Minden jel arra mutat, hogy ez mindig is így volt, segített is egy ezzel kapcsolatos februári, San Diegó-i jótékonysági esemény reklámozásában. A Chargers-rajongók nem biztos, hogy örülnek annak, hogy egy olyan passzsiettetõjük van, akinek inhalálókészülékre van szüksége a pálya szélén, de azt el kell ismerni, nem lehetett könnyû ezzel a betegséggel ilyen messzire eljutni.

És most térjünk vissza a kõkemény tényekhez. Az elsõ két szezonjának English két-két meccsen volt kezdõ. Összesen 5-ször sackelt, 46-szor szerelt, és egy szabadlabdát erõszakolt ki. Újoncéve számottevõen jobb volt, mint a második idénye, de ennek két oka is van: egészségi állapota romlott (sérülés), miközben a cseréi (Barnes, Applewhite) jobbak lettek. Ráadásul egy átállással is szembe kellett néznie, 4-3-as defensive endbõl 3-4-es külsõ linebacker lett, meg kellett tanulnia, hogyan levédekezni a passzokat, és azt is, hogyan siettesse az irányítót, ha úgy kell elindulnia, hogy a keze nincs a földön. Az átállás talán simábban ment volna, ha egészséges tudott volna maradni, de ki tudja?

A Chargers eddig már szép összeget fektetett English-be, körülbelül 7 millió dollárt, és ezért szinte semmit nem kaptak cserébe. A helyzet annyira szerencsétlenül alakult számukra, hogy olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Bolts idén is elhasznál egy elsõ körös picket egy külsõ linebackerre, így ismét 3 kezdõ OLB-nek kell fizetést adniuk.

A Chargers-szurkolók abban reménykednek, hogy egy-két éven belül ez az írás nevetségesnek fog tûnni, de jelenlegi állás szerint a 2009-es Draft 16. választottja bukottként fog bekerülni a San Diego Chargers történelmébe.

Forrás: BoltsFromTheBlue.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások