A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Henkel 300*300

EGY FURCSA DÉLUTÁN / Wolverines – Heroes 12-6

acapella 640×480

Fotó: Gémesi Balázs

Ritka az a meccs, ahol a félidõ után sem tud egybõl rákapcsolni valamelyik csapat. Ezen a délutánon a negyedik negyed végéig kellett várni, hogy megszülessenek az elsõ pontok. Több mint három negyeden keresztül csak a védelmek játéka dominált, hiába voltak kisebb sikeres megmozdulások mindkét oldalon offense részrõl.

Az utolsó néhány percben szerzett Petrény Norbert RB hat pontot a Hõsöknek, amit a Bábosik Péter QB vezette hazai offense csodával határos módon még viszonozni is tudott, de az extra pont kísérletek kimaradtak mindkét oldalon, így hosszabbításban folytathatták a küzdelmet a csapatok.

Többszöri sikertelen próbálkozás után („illegal man downfield“ miatt törölték többször is a Jászberény passzolt touchdownjait) Piroska Norbert RB szerezte meg a gyõztes pontokat csapatának, amit a Heroes már nem tudott viszonozni. A Szabó Gábor vezette végig magabiztosan játszó jászberényi védelem ezt a mindent eldöntõ drive-ot is meg tudta állítani.

Valószínûleg a szezon egyik legszorosabb –és legfurcsább- meccsét játszotta a két gárda, akikre még nagyon komoly ellenfelek várnak az idei évben.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások