A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
M-gel 300*300

TESSÉK FOLYTATNI!

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A közvetítõ általi tárgyalásokra Boylan kamarájában, Minneapolisban kerül sor, és a megbeszélések már csütörtökön elkezdõdnek. A bíróság arról határozott, hogy mindkét fél aktáit még hétfõn délután bekérte, így az új közvetítõ a Brady nevével is fémjelzett játékosok csapatával kedden reggel kilenckor, míg a liga vezetõivel szerdán reggel kilenckor találkozik személyesen. A hír annak fényében kissé meglepõ, hogy a múlt héten tartott meghallgatást követõen Nelson bírónõ még úgy fogalmazott, hetekre lehet szükség bármilyen elõrelépésre.

A minneapolisi helyszínnek az NFL vezetõi minden bizonnyal nem örülnek, õk ugyanis Washingtonba kívántak vissza térni, hogy George Cohen közvetítésével folytassák a tárgyalásokat. Mint ismeretes, a lockout beálltát megelõzõen a Szövetségi Közvetítõ és Békítõ Szolgálat igazgatója 16 napon keresztül vezette az ellenérdekelt felek közötti párbeszédet, gyakorlatilag eredmény nélkül. A játékosok többek között éppen azért ágáltak a fõvárosba való visszatérés ellen, mert a március 11-én befejezett megbeszélések során szinte semmivel nem közeledtek egymáshoz az álláspontok.

A Nelson és Boylan bírók által vezetett tárgyalásokat a szakértõk mindenképpen hatékonyabbnak tartják. Egyrészt azért, mert csakis õk ketten nyilváníthatják ki egy kérdésben a holtpontot. Másrészt õk ketten eltávolíthatnak bárkit a tárgyalóasztaltól annak érdekében, hogy a megbeszélés hatékonyabbá váljon, elkerülve ezzel azt, hogy olyan dolgokon rágódjanak, amellyel kapcsolatosan korábban már megegyezés született. Még pénteken a Brady-csoport DeMaurice Smith-t, az NFLPA korábbi vezetõjét nevezte meg tanácsadójaként, ugyanakkor a liga részérõl ezt a feladatot Robert M. Cooper kapta meg. A döntés mindkettõjüket felhatalmazta arra, hogy a közvetítéses tárgyalás egészében részt vegyenek.

A lockout hétfõn éppen egy hónapja tartott.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások