A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Újház 300*300

SANCHEZ LECKÉJE

finn wellness 640*360

„New Yorkban élek és dolgozom. Ez az ország egyik legnagyobb városa, és tegyek bármit a pályán vagy azon kívül, az embereket minden érdekelni fogja. Amikor ilyen helyzetben vagy, oda kell figyelned, hogy kivel találkozol, bár errõl most már késõ beszélni. Az emberek kitalálnak sztorikat, hogy a figyelmet magukra és a honlapjukra irányítsák, és fontos számukra, hogy a közvélemény arról beszéljen, amirõl õk írtak. Ez az egész nem volt nagyon rossz élmény, de sokat tanultam abból, hogy milyen New Yorkban élni, és állandóan fókuszban lenni” – nyilatkozta a 24 éves irányító.

Még két hónappal ezelõtt több helyen is arról cikkeztek, hogy Sanchezre akár börtönbüntetés is várhat, mivel egy fiatalkorú személlyel, Eliza Krugerrel tartott fenn szexuális kapcsolatot. Többen ugyan már akkor is hangsúlyozták, hogy amennyiben erre a hölgy beleegyezésével került sor, úgy semmiféle törvényt nem sértett a Jets játékosa, és még akkor sincs félnivalója, ha a hírek arról szóltak, hogy a 17 éves lány már talált magának egy jó ügyvédet. Azt is leszögezték, hogy Sanchez nem sértette meg az NFL szabályait sem, és a csapat is olyan nyilatkozatot tett, hogy nem szándékoznak a játékos magánéletével foglalkozni.

Az irányító úgy tûnik, nem tört meg a támadások alatt, és megértette, hogy az általa betöltött szereppel az ilyen ügyek együtt járnak. „Most már tökéletesen értem, hol vagyok, és hogy az NFL-ben játszó srácok ilyen esetekkel szembesülhetnek. Ha ez a dolgok rossz oldala, akkor ezzel én együtt tudok élni” – értékelt Sanchez. A ligában immár két évet eltöltõ játékos az elmúlt idényekben komoly fejlõdést mutatott a pályán, és talán a fenti esetek is hozzájárulnak ahhoz, hogy játékosként is egyre érettebb teljesítménnyel homályosítsa el a botrányos sztorikat kedvelõk támadásait.

Forrás: profootballtalk.nbcsports.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások