A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lufi 970*250
Finn wellness 300×300

REFLEKTORFÉNYBEN A VÉDELMEK / Wildfires – Gorillaz 2 -16

acapella 640×480

A Gorillaz kemény védelme ellen egész meccsen nem találta az ellenszert a veszprémi támadás. Mivel Szél Mártonnak nem az irányító az eredeti posztja, így fõleg futásokra kellett építeniük, de sajnos egyik csapat sem engedheti meg magának, hogy játéka egydimenziós maradjon, így a próbálkozások nem jelentettek nagy kihívást a Dunaújvárosnak. Ráadásul a fel-feltámadó szél is csak tovább ritkította a sikeres passzok számát.

A Gorillaz offense sem fogta ki a legjobb napot. Bár Schwarz Ferenc futásaival és néhány sikeres passzal el tudtak húzni az elsõ félidõben, valószínûleg õk is arra számítottak, hogy a szünetig 13-nál több pontot tudnak vinni. A második félidõ pedig ennél is kevesebb pontot hozott. Egy field goalt írhattak még fel a Gorillák az eredményeik közé, de ez a 16 pont is bõségesen elég volt, hogy végig magabiztosan magukénak érezzék a gyõzelmet.

Azonban ez a tény nem kisebbíti a veszprémi védelem nagyon jó játékát. Nem csak, hogy a legtöbb drive-ban megfogták a Gorillaz támadását, de a harmadik negyedben egy nagyon jó punt után õk szerezték csapatuk egyedüli pontjait egy safetyvel.

Vorholt Viktor a Gorillaz Gyõrbõl érkezett centere sípcsonttörést szenvedett, több társa is elkísérte a kórházba. Ez a veszteség nem elsõsorban a Dunaújváros Gorillaz szereplését veszélyezteti, hanem komoly gondot jelenthet a Gyõr Sharks Interligában nyújtott teljesítményében.

A Wildfires sokat tanulhatott ebbõl a meccsbõl és ha a védelmük ugyanilyen jól tud bizonyítani ezen a hétvégén a Népligetben, akár egy szoros meccset is láthatunk köztük és a Budapest Titans között. De ne feledjük, ehhez a támadásnak is fel kell nõnie.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások