A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Polacsek 970*250
Finn wellness 300×300

KÉRDÉSEK MINNESOTÁBAN

finn wellness 640*360

Pillanatnyilag abban értenek egyet a szakértõk, hogy a 12. pick értékesebb annál, hogy Lockerre voksoljanak Minneapolisban. A fiatal játékost ismerõk szerint a University of Washington karmestere egyszerûen nem ér meg annyit, hogy az elsõ körben elkeljen, a 12. helyrõl tehát ne is beszéljünk. A hírek szerint Locker képességei egyelõre nagyon nyersek, és az õt kiválasztó gárdának óriási munkát kell még fektetnie abba, hogy egy kész játékost kapjon. A közvélekedés szerint Locker távol áll attól a szinttõl, amit a játékosbörze két legmagasabban jegyzett irányítója, Blaine Gabbert és Cam Newton megütött.

Az újonc karjának erejét senki nem kérdõjelezi meg, de a pontosságával köztudomásúlag komoly problémák vannak. Ráadásul kedveli az értelmetlen kockázatokat is, és az óriási önbizalma révén nem fél olyan szituációkat felvállalni, amelyekben a védõk nyilvánvaló fölényben vannak. Az õt kedvelõk kiemelik, hogy atletikus termete kétségtelenül nagy elõny számára, de a kritikusai rögtön megjegyzik, a zsebben való gyengébb mozgása miatt sokkal több sacket kénytelen elviselni, mint amennyit kellene.

Természetesen a dolgok jelen állása szerint nem tudhatunk semmi biztosat a fenti játékosok jövõjét illetõen, de az valószínûnek tûnik, hogy Locker nagyobb kihívás lehet, mint azt sokan felvállalnák. Minnesotában rendkívül nagy a nyomás abban a tekintetben, hogy a franchise irányítót draftoljon, különösen annak tükrében, hogy a szabadügynökség hiánya egy ideig teljes bizonytalanságban tartja a csapatokat. Ugyanakkor a 12. pick egyszerûen nem ér meg annyit a józan ész szabályai szerint, hogy azzal magukhoz vegyék Jake Lockert.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások