A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Becmol 300×300

INDY VÁRJA A NAGYDÖNTÕT

finn wellness 640*360

Hétfõn a 2012. februári esemény visszaszámlálója már 300 napon állt, és Miles felvázolta azokat a folyamatokat, amelyeket az elmúlt három hónapban tettek a szervezõk. Emellett természetesen kitért arra az egyre is, amellyel kapcsolatosan õk is tehetetlenül állnak, a lockout kérdésére. „Nyilván vannak szcenáriók arra az esetre, ha elmaradna néhány elõszezon-meccs, de még arra is, ha több fordulót nem tartanának meg az alapszakaszból. Ettõl függetlenül mi tesszük a dolgunkat, és bennünket nem befolyásol a munkabeszüntetés” – értékelt Miles.

Túl nagy választási lehetõsége nincs is a szervezõknek. Már jelenleg is zajlik egy 35 millió dolláros építkezési projekt a város keleti részén, míg a belvárosban és más helyszíneken összesen 60 kisebb bizottság hangolja össze a tevékenységét a mindennapokban. Az egyetlen igazán jelentõs kérdést pillanatnyilag az esemény pontos dátuma jelenti, amelyre eredetileg február 5-én kerülne sor. Ezzel összefüggésben a liga vezetõi már jelezték a város számára, hogy a biztonság kedvéért tartsák szabadon a következõ hetet is, hogy egy esetleges csúszás ne okozzon túl nagy problémát.

Ezzel együtt Miles nem fél attól, hogy a nagydöntõ halasztásra kerülne. Folyamatosan tájékozódik az NFL vezetõi és a játékosok közötti perrõl, hogy a lehetõ legjobban megértse az ügy részleteit. „Nelson bírónõ úgy vélte, még hetek szükségesek egy döntés meghozatalához, és ha azt követõen még egy fellebbezést is bekalkulálunk, nyárra rendezõdhetnek a dolgok… Mi mindig arról beszéltünk, hogy február 5-én fogadjuk a Super Bowlt, és biztos vagyok benne, hogy ez így is fog történni” – nyilatkozta Miles.

A helyi Colts tulajdonosa, Jim Irsay is osztotta a szervezõk elsõ emberének derûlátását.  „Abszolút optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy lesz szezonunk és Super Bowlunk. De ez nem jelenti azt, hogy csupán az optimista hozzáállásunk miatt minden megoldódik. Még egy csomó fajsúlyos kérdésben kell dûlõre jutnunk” – mondta Irsay.

Forrás: sportsillustrated.cnn.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások