A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Linea 970*250
Linea 300*300

AZ ELLENDRAFT

finn wellness 640*360

Az Újoncdebütálás néven meghirdetett rendezvény a draft elsõ napján, április 28-án keleti idõ szerint délután 4-kor kezdõdik a Times Square-en. Az elsõ nap programját egy kétórás, vacsorával egybekötött welcome party jelenti, amely este 6-kor ér véget, két órával a Radio City Hallban 8-kor induló draft elõtt. A játékosbörze második napján, pénteken már reggel 8-kor kezdõdnek a programok, amelyek szinte teljesen kitöltik április 29-ét. Ezen a napon a 8-tól délig egy interjús részt terveznek, majd délután 4 és fél 7 között újabb vacsorára invitálják a jelenlévõket. A draft második napjának programja pontosan fél 7-kor veszi kezdetét. Szombaton ’Játsszunk!’ elnevezéssel egy fitnesz és ügyességi betéteket tartalmazó rész következik, majd este 9-tõl búcsúparti zárja a háromnapos rendezvényt.

Az ellendraftra gyakorlatilag az össze olyan újonc meghívást kapott, akik szóba jöhetnek a legmagasabb választások között, így számítanak A.J. Green, Blaine Gabbert, Cam Newton, Marcell Dareus, Von Miller és Patrick Peterson jelenlétére. Mellettük több ismert egyetemi játékos, Prince Amukamara, Marvin Austin, Adrian Clayborn, Nick Fairley, Mark Ingram, Julio Jones, Corey Liuget, Robert Quinn és J.J. Watt neve is megtalálható a vendéglistán.

Az esemény színvonalát hajdani kiválóságok is emelik, így Cornelius Bennett, Roger Craig, Eric Dickerson, Marshall Faulk, Eddie George, Kevin Mawae, Warren Moon és Sean Morey is várhatóan tiszteletét teszi a helyszínen. Természetesen a jelen nagyjai sem maradhatnak ki a buliból. Charlie Batch, Dwayne Bowe, Sam Bradford, Ahmad Bradshaw, Felix Jones, Maurice Jones-Drew, Dustin Keller, Brandon Marshall, Shaun O’Hara, Ray Rice és sokan mások is várhatóan megjelennek a Time Square-en rendezendõ eseményen.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások