A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
Polacsek 300*300

A MUNKA GYÜMÖLCSE

Acapella 640×480

Dominik jelenlegi pozíciójában eddig két évet töltött, de a franchise-nál már 16. éve tevékenykedik. Nevéhez fûzõdik a csapat tavalyi bravúrja, hiszen az NFL és az AFL 1970-es összeolvadása óta nem fordult még olyan elõ, hogy egy együttesnél 10 újonc is kezdõ posztot kapjon, és a csapat mégis pozitív mérleggel zárja a szezont. Nos, a Tampa 2010-ben 10-6-os statisztikát szorgoskodott össze, amely különösen szép eredmény annak tükrében, hogy a Bucs az NFL legfiatalabb alakulata volt a tavalyi idényben.

Ugyancsak megjegyzésre érdemes, hogy mindezt úgy sikerült megvalósítani, hogy egy esztendõvel korábban még 3-13-mal szerénykedett a floridai együttes. Ez pedig a franchise történetében a legnagyobb javulás két egymást követõ szezon vonatkozásában. „Nagyra tartom, ahogy a Glazer család kezeli a klub dolgait. Izgatottan várom, hogy [a szerzõdés értelmében] 20 évet fogok tölteni Tampában, és egyben rendkívül büszke vagyok arra, hogy ennek a kiváló közösségnek és szervezetnek a részese lehetek” – érzékenyült el Dominik.

Az általános menedzser az elmúlt két év során már felügyelte a csapat draftjait, és õ volt az, aki két éve kiválasztotta Josh Freeman irányítót. A két játékosbörzén összesen 15 fiatalt vitt a Bucshoz, akik közül 13-an ma is az együttest erõsítik, 12-en pedig kezdõ posztot töltenek be. „Örömteli volt együtt dolgozni Markkal, és megismerni õt, ezáltal figyelemmel kísérni a sikereit. Mark eltökélten arra törekszik, hogy elhozza a szurkolóknak azokat a sikereket, amelyet azok megérdemelnek” – értékelt Joel Glazer társelnök.

Dominik nevéhez a draftokon több olyan választás is fûzõdik, amikor késõi körben, esetleg draftolatlanul került kevésbé ismert újonc a csapathoz. Tavaly az õ döntése alapján igazolták le a negyedik körös elkapót, Mike Williamst, akárcsak a hetedik körös safetyt, Cody Grimmt. De õ fedezte fel a draftolatlan futót, LeGarrette Blountot és Ted Larsen guardot is. „Az a küldetésünk, hogy folytassuk a gárda felépítését, és visszahozzuk a bajnoki címet a Tampa Bay térségnek” – nyilatkozta Dominik.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások