A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

SZIGORÚ BÍRÓNÕ

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Nelson a szerdai meghallgatás után mindkét oldalt felszólította, hogy térjenek vissza az új kollektív szerzõdés megszületését célzó, közvetítõk útján történõ megbeszélésekhez. Pénteken a felek Nelson bírónõ társaságában próbáltak megegyezni a folytatásról, de az irányítást a bírónõnek kellett magához ragadnia. A liga képviselõi ugyan vissza akarnak térni a lockoutot megelõzõ közvetítõi tárgyalásokhoz, de mindezt Washingtonban szeretnék lebonyolítani. A játékosok ezzel szemben Minnesotában akarnak találkozni az NFL képviselõivel.

A bírónõ ugyan kijelentette, hogy néhány hétig még nem jelenti be hivatalosan a döntést, de várhatóan már a héten beszél a felekkel, hogy jobb belátásra bírja õket. DeMaurice Smith, a feloszlott NFLPA volt ügyvezetõje is csatlakozott a játékosok érdekeit képviselõ ügyvédek csapatához, ami felhatalmazza arra is, hogy részt vehessen a Nelson bírónõ felügyelete alatt tartott megbeszéléseken.

Ha minden jól megy, akkor a tárgyalások hamarosan tényleg folytatódhatnak, bár ezzel az üggyel kapcsolatban – ahogy a tapasztalat is mutatja – még csak meg sem lehet tippelni, hogy pontosan mi fog történni.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások