A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lufi 970*250
Tesa 300*300

SHANLE JÖVÕJE

finn wellness 640*360

Shanle 2006 óta kezdõ a Szenteknél, de idén szabadügynökké válik. Danny Clarkkal és Jo-Lonn Dunbarral a rosteren, akiknek szintén van tapasztalatuk a külsõ linebacker kezdõposztján, Shanle minden bizonnyal ki is fogja próbálni, hogy milyen a szabadügynökök piaca, amint az megnyílik. A Saintsnek szüksége van egy jó OLB-re, ez nem is kérdés, amint az sem, hogy a posztot az elsõ két választási lehetõségük egyikébõl fel is töltik.

A csapathoz közelállók szerint Shanle-nek nincs túl jó megítélése nyilvánosság elõtt, pedig rendkívül kötelességtudó és nem is hibázik gyakran. Épp ezért a Szentek vezetõsége továbbra is szívesen látná a játékost arany-feketébe öltözve, persze csak akkor, ha sikerül egy számukra is elõnyös árban megállapodni.

Mivel a veterán Shanle-t még 8 idénnyel a háta mögött sem tartják olyan jó játékosnak, mint amilyen, ezért valószínû, hogy jövõre is a Saints keretében lesz. Egy rövid távú szerzõdés aláírásával ugyanis mindkét fél jól járhat.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások