A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Gancia 970*250
Heszperidák 300*300

RANDY MOSS OTTHONRA TALÁL?

Acapella 640×480

A volt All-Pro játékos tavaly a New Englandbõl indulva a Minnesotán át került Tennessee-be, mindenhol keserû szájízt hagyva maga után. Nem kérdés, hogy az elkapó játékos óriási tapasztalattal rendelkezik, de már nem jelent akkora veszélyt az ellenfél védelmének másodvonalára, mint egykoron, így azt is elfelejtheti, hogy köré építik a gameplant. Elõrehaladott kora és pályafutásának legrosszabb idénye ellenére Moss egyvalaki elismerését még így is kiérdemelte. Rex Ryanét.

A New York Jets mesterének nyilatkozata alapján egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a veterán szélsõ új otthon a Nagy Alma lesz. Fõleg, hogy – amint a szabadügynökség kezdetét veszi – a Jets két legjobb elkapója, Santonio Holmes és Braylon Edwards is távozhat a klubtól.

Ryan edzõ már saját bõrén is megtapasztalhatta Moss játéktudását. Méghozzá kétszer is. A WR tavaly a Patriots és a Vikings színeiben is összemérhette erejét a Jets védelmével, és bizony mindkét mérkõzésen sikerült meglógnia egyszer-egyszer. „Mindig is mondtam, hogy Randy Moss hihetetlenül jó mélységi elkapó. Velünk is elõfordult, hogy nem vigyáztunk rá eléggé. De hát ez van, õ igazi fegyver a pályán” – nyilatkozta Ryan még a tulajdonosok találkozóján.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások