A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Újház 300*300

HIHETETLEN DRAFTSOROZAT

Acapella 640×480

Colbert, aki jelenleg a csapat futballügyeivel foglalkozó igazgatója, 2000-tõl irányítja az Acélváros draftstratégiáját. Azóta a gárda olyan játékosokat választott a Draftokon, mint a defensive end Ziggy Hood (2009, 32. pick), a tight end Heath Miller (2005, 30. pick), a 80 alkalommal kezdõ guard, Kendall Simmons (2002, 30. pick), vagy a harmadik idényében Super Bowl MVP-vé lett Santonio Holmes (2006, 25. pick).

Bár az idei osztály korántsem tartalmaz annyi elsõkörös kiválóságot, mint az elõzõek, Nolan Nawrocki a Pro Football Weekly draftelemzõje így is 34 játékost tart esélyesnek, a játékosbörze elsõ körére.

Persze semmi garancia sincs arra, hogy a Steelers 2011-es választottja már az elsõ idényétõl kezdõposzthoz jut, tekintve, hogy Mike Tomlin gárdája tömve van veterán tehetségekkel. A csapat játékosállományára cornerback, guard és tackle posztokon fér rá leginkább a mélyítés, bár ezekre a helyekre is akad kellõ számú tapasztalt játékos. Ezt az is jól mutatja, hogy Tomlin elsõ négy NFL idényében csupán egy elsõkörös újonc érdemelte ki a kezdõposztot: Maurkice Pouncey (C), aki Justin Hartwigot ütötte ki a falból. A másik három elsõkörös (Ziggy Hood, Rashard Mendenhall, Lawrence Timmons) csupán egyetlen mérkõzésen kezdhetett.

Tomlin elõdjénél, Bill Cowhernél kicsit más volt a helyzet, ugyanis az ez idõ alatt draftolt öt játékos (Heath Miller, Ben Roethlisberger, Kendall Simmons, Casey Hampton, Kendrell Bell) közül mindegyik több mint kilenc meccsen kezdhetett újoncként. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Big Bent cserének szánták, csakhogy Tommy Maddox sérülésével változott a helyzet. Sõt, ne feledkezzünk meg Troy Polamaluról sem, aki 2003-as újonc idényében egyszer sem lépett kezdõként a gyepre.

Egy szó, mint száz, Colbert többször is bizonyította már, hogy könnyedén képes produktív játékosokat találni az elsõ kör végén, még akkor is, ha azok tehetsége nem rögtön újonc évükben tör a felszínre. A kérdés csupán az, hogy vajon idén is folytatódik-e ez a sorozat?

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások