A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Acapella 300×30

BIG BEN PASSZOLNI AKAR

finn wellness 640*360

„Neki is, akárcsak nekem jobban fekszik a passzjáték. Ennek ellenére inkább futtatjuk a labdát a no-huddle alatt, mert tudjuk, hogy ezt kell tennünk” – nyilatkozta Roethlisberger a Pittsburgh Post-Gazette-nek.

Rashard Mendenhall közremûködésével a Steelersnek futójátéka sokat erõsödött, ráadásul Tomlin egyszerûen imádja megmutatni az ellenfelek védelmének, hogy mennyire fizikális is tud lenni a támadósora. A csapatban azonban ott van a potenciális mélységi veszélyt jelentõ Mike Wallace, és a megbízható veterán, Hines Ward is.

Egy évvel ezelõtt a klub elnöke, Art Rooney azt nyilatkozta, hogy õ és Tomlin is jobb futójátékot szeretne látni a csapattól: „Szerintem Mike és én teljes mértékben egyetértünk abban, hogy hatékonyabb futásokra van szükségünk ahhoz, hogy odáig jussunk, ameddig szeretnénk. Ezért kell kitalálnunk, hogy hogyan legyünk jobbak a futások terén.” Nos, kitalálták.

A Steelers tavaly a playek 47,4 %-ában választott futójátékot, miután 2009-ben még csak 42,4 %-ban. Ez alatt az egy év alatt a futott yardjaiknak a száma 1.793-ról 1.924-re nõtt.

„Azért vicces, amikor úgy indulunk neki egy mérkõzésnek, hogy a futójátékot fogjuk erõltetni, de végül nem igazán mûködik. Mike meg odajön a negyedik negyedben, amikor hátrányban vagyunk és azt mondja: Rendben, kezdjünk el passzolni. Ilyenkor általában meg is nyerjük a meccset. Ki érti ezt? Valószínûleg ez is az edzõi feladatok közé tartozik, én pedig nem vagyok edzõ. Csak egy játékos, aki azt teszi, amit mondanak neki” – mondta az irányító, aki örül, hogy idén is Arians kezei alatt dolgozhat.

„Sokan nem szeretik Bruce-t, de én igen. Tényleg tisztelem õt és nagyon jó is a kapcsolatunk. Tudom, hogy elõbb-utóbb távozni fog a csapattól, mert a természetén nem tud változtatni. Csak attól tartottam, hogy ez idén fog bekövetkezni.” Arians azonban egyelõre marad és tovább küzd azért, hogy Big Ben többször indíthassa útjára a labdát Ward, Wallace, vagy Miller felé.

Forrás: National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások