A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Linea 970*250
Lufi 300*300

TIGHT END AZ ELSÕ KÖRBEN?

acapella 640×480

Rudolph sajnos nem vehetett részt a Combine-on egy combsérülés miatt, de csütörtökön, csapata Pro Day-én sokat javított az értékelésén.

Többek közt, a 40 yardos sprintet 4,8 másodperc alatt teljesítette. „Úgy gondolom jól teljesítettem” – nyilatkozta az NFL Network mûsorában Rudolph. – „Már régen nem tudtam teljes erõbedobással versengeni. Most viszont újból tudtam futni, a térdínem fájdalma nélkül. Teljesen olyan érzés volt, mint régen.”
Az NFL Network elemzõjére, Mike Mayock-ra is nagy hatással volt Rudoph. „Kyle-nak elsõkörös játékoshoz méltó edzése volt ma. Ez a srác nagyon jó blokkoló lesz az NFL-ben. Ráadásul a labdát is jól kapja el, hatalmas körben éri el a felé dobott labdákat, ezért az irányítók imádni fogják. Egyedüli kérdés vele kapcsolatban a tartóssága, hogy mennyire lesz sérülékeny” – mondta a draftguru Mayock, aki szerint Rudolph a 24. és a 40. hely között fog elkelni szûk 3 hét múlva.

forrás: USA Today

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások