A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Újház 300*300

PLETYKAFÉSZEK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Ha van valaki, aki mostanában igzazán feljövõben van az irányítók között, az nem más mint a TCU-ról érkezõ Andy Dalton. Egyes megfigyelõk már Daltont magasabban jegyezik, mint Jake Lockert. Nagyon könnyen elõfordulhat, hogy Dalton iránt már draft elsõ körének végén komolyan érdeklõdnek majd egyes csapatok.

A Seahawks azon csapatok között van a Dolphins és a Bills mellett, akik újabban nagyon sok idõt töltenek az arkansasi irányító, Ryan Mallett vizsgálásával.

A Southern California támadó tackle-je Tyron Smith nagyon sok figyelmet kapott mostanában a Cowboys-tól, de a dallasi csapat újabban egyre több figyelmet fordít a Missouri defensive end-jére, Aldon Smith-re is, akit DeMarcus Ware párjaként szeretnének majd szerepeltetni a védõfalban.

A UCLA safety-je Rahim Moore komoly figyelmet kapott jónéhány csapattól az NFC-bõl, de leginkább a Cowboys és a Bears figyelmét keltette fel, akik a draft második körében akár meg is szerezhetik õt.

A Clemson defensive endje, Da’Quan Bowersrõl olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint a védõ akár a játékosbörze elsõ körének közepéig is lecsúszhat. Egy megfigyelõ szerint viszont ez a hír csak azért röppent fel, mert az õt megszerezni vágyó csapatok félnek egy esetleges elõre-cseréléstõl.

Egy szakértõ azt mondta nemrég, hogyha választania kéne, akkor inkább az LSU védõjét, Patrick Petersont választaná a New York Jets Darrelle Revis-e helyett. Szerinte Peterson a 2011-es Draft két legjobb védõje közt van, az Alabama védõ falemberével, Marcell Dareusszal egyetemben.

Az Ohio State guard-ja, Bryant Browning nemrég meglátogatta az Oakland és a San Diego csapatát, és privát edzésen vett részt Jacksonville-ben.

Az Alabama elkapójának, Julio Jones-nak jól halad a rehabilitációja, a játékos mindezt a Twitter profilján keresztül tudatta a világgal. A hét elején Jones a Cincinnatti Bengalsnál járt.

A UCLA külsõ linebackere, Akeem Ayers a héten az Atlantánál járt privát edzésen. Ezzel már a 10. csapatot tudhatja a háta mögött, a privát edzései sorában.

Végül, de nem utolsó sorban, a Panthers-nél a legújabb tervek szerint nem fognak a Draft elsõ választásával senkit húzni, inkább hátracserélnek a második körbe, és így több játékost szereznek meg egyszerre a sok hiányposztjuk egyikére.

Forrás: nfldraftscout.com, National Football Post

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások