A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Praktiker 970*250
M-gel 300*300

ROONEY TISZTÁN LÁTNA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Art Rooney tulajdonos, Pittsburgh Steelers

A pittsburgh-i alakulat az elmúlt hetekben a szabálytalannak vélt ütések miatt erõsen fókuszba került, fõként nagyszerû linebackerük, James Harrison megmozdulásai kapcsán. A Kohászok nagyfõnöke attól tart, hogy a kõkemény védelmük áldozatául eshet az NFL igencsak tisztázatlan szabályainak.

„Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg errõl van szó” – nyilatkozta Rooney. „Nem várunk együttérzést más csapatoktól, de mindenképpen egyeztetni kellene, ha véget ér a bajnokság. Szerencsére lesznek fórumok a véleményünk elmondására, és a tulajdonosokkal le fogunk ülni, hogy közösen oldjuk meg a problémákat” – adott hangot reményeinek a tulaj.

„Természetesen nem arról van szó, hogy a játékosok biztonsága számunkra nem fontos. De ezt a játékot futballnak hívják, és mindenképpen realisztikusnak kell lennünk akkor, amikor meg akarjuk szabni a védelmek számára rendelkezésre álló eszközöket” – tette hozzá Art Rooney.

A pittsburgh-i felvetésre reagált az NFL egyik alelnöke, Ray Anderson. „A Steelers feltételezései teljesen félrevisznek, és természetesen hamisak” – utalt Anderson Rooney azon vádjaira, hogy a liga mostanában kipécézte magának a Kohászokat. „Minden gárda és játékos, aki betartja a szabályokat, bírja a bizalmunkat” – szögezte le az alelnök.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások