A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Gancia 970*250
Linea 300*300

GRIMM NAGY ÉVE

Acapella 640×480

Fotón: Cody Grimm FS, Tampa Bay Buccaneers

Az elmúlt 12 fordulóban Grimm a Bucs defensive backjei közül holtversenyben a legtöbb szerelést tudta felmutatni (57), ráadásul két interception, egy touchdown és egy forced fumble is fûzõdik a nevéhez. Pedig az év még egészen másképp kezdõdött a számára. Az idei játékosbörze hetedik körében kelt csak el, és Tampában alapvetõen úgy számoltak, hogy a speciális egységben kaphat helyet. Az élet azonban közbeszólt, és Tanard Jackson (FS) eltiltása után Grimm megragadta a lehetõséget.

Abban mindenképpen szerencséje volt, hogy a csapat vezetése a nehéz helyzetben nem a negyedéves, sokat zsörtölõdõ Sabby Piscitellinek szavazott bizalmat. Az együttes vezetõi biztosan nem bánták meg a döntésüket, hiszen az újonc védõ felülmúlta a Tampa várakozásait. A dolgok most már ott tartanak, hogy Grimm pótlása nem tûnik egyszerûnek. A bajnokság hátralévõ meccsein Corey Lynch töltheti be a megüresedett pozíciót, aki a csapatba kerülésért folytatott harcban jobbnak bizonyult Vince Andersonnál.

Grimm kiesésével egyidejûleg a Bucs a Browns edzõcsapatából leigazolta a safety Larry Asantét, aki nem kizárt, hogy eséllyel pályázhat akár hosszabb távon is a kezdõcsapat-tagságra. Ugyanakkor a szakemberek továbbra is úgy látják, hogy a gárda legjobb safety-je a eltiltott Jackson, aki legkorábban a következõ évad harmadik hetében húzhatja magára a Kalózok mezét. Ellene szól azonban, hogy immár másodszor függesztették fel a játékjogát, amit büntetlenül valószínûleg nem tud újra megtenni a jövõben.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások