A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Finn wellness 300×300

CHILDRESS MEGSZÓLALT

finn wellness 640*360

Fotón: Brad Childress

„Minden egyes héten a legjobbat akarod nyújtani, és nem számítasz rá, hogy ilyesmi történik veled” – utalt a tréner az elbocsátására. A Minnesotában 39-35-ös mérleget alkotó vezetõedzõ tavaly még a Super Bowl egyik nagy esélyesét vezette, idén pedig a 3-7-es állást követõen köszönték meg a munkáját. Childress-t a hírek szerint sem a nézõk, sem a játékosok fogadták a kegyeikbe.

„Nem tudom, hogy ez most sokkoló-e” – mondta. „Csak körül kell nézned a ligában, és azt láthatod, hogy mindenhol ez történik. Nyilván nem voltam tökéletes, de a saját utamat jártam. Mindenesetre egy sokkal jobb csapatot hagytam az utódomra, mint amit én átvettem 2006-ban” – értékelt Childress.

Az edzõ igazán nehéz helyzetbe akkor került, amikor a néhány héttel korábban megszerzett Randy Moss-t még novemberben kitette a keretbõl. Ugyanakkor úgy látja, hogy számos játékosa kiállt mellette a problémás idõszakban, és többen azóta is keresték már. Elmondása szerint Percy Harvint is közel érzi magához, bár a sajtóbeli hírek arról szóltak, hogy csúnyán összeszólalkoztak a Cardinals elleni találkozó elõtt.

„Ha vannak nézeteltérések az öltözõben, azokat könnyû felnagyítani. Többnyire azonban élveztem a játékosok bizalmát. A Vikings öltözõjében igazán remek srácokkal volt dolgom” – szögezte le a tréner.

Forrás: twincities.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások