A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Újház 300*300

VICK TOVÁBB SZÁRNYAL / Texans – Eagles 24-34

finn wellness 640*360

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

A csütörtök esti rangadón két jó passzjátékkal rendelkezõ csapat találkozott, és ez a mérkõzésen is meglátszott: az összes passzkísérlet száma csaknem elérte a 70-et, bár szép futásoknak sem volt híján a találkozó. Az Eagles gyorsan indított és rögtön TD-ig hordta vissza a nyitó kirúgást. Bár holding miatt ezt elvették a bírók, Vick rövid passzai ellen nem tudtak mit kezdeni a védõk, így a Sasok megszerezték, amit elõször nem kaptak meg: a hét pontos vezetést. Az egész elsõ félidõben meggyõzõbb játékot mutatott az otthoni gárda, de Schaubék sem adták fel könnyen. Az öltözõbõl ugyan 20-10-es hátránnyal sétáltak vissza a pályára, gyorsan megkezdték ennek ledolgozását. Matt Schaub egyre gyakrabban villant, így az utolsó játékrészre már 24 pontjuk volt a houstoniaknak. Csakhogy újra jött Vick, akinek egyre javuló passzjátékából a Texans védõi ismét ízelítõt kaphattak. A Houstonból ekkorra már kifogyott a szufla, míg a Philadelphia szárnyra kapott. Védõsoruk nagyszerû munkát végzett, hogy a 4. negyedben is labdavesztésre tudta kényszeríteni az ellenfelet, ezzel szerzett pontok nélkül tartva õket.

A meglehetõsen sok büntetés által szabdalt találkozón végül az nyert, aki jobban akarta a gyõzelmet. A Philly mérlege ezzel 8-4-re módosult, így divízióján belül továbbra is az élen maradt.

Houston Texans – Philadelphia Eagles 24-34 (3-7, 7-13, 14-0, 0-14)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások