A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Heszperidák 970*250
Henkel 300*300

NOVEMBER LEGJOBBJAI

acapella 640×480

Fotón: Joe Haden CB, Cleveland Browns

A St. Louis Rams irányítója, Sam Bradford lett a hónap legjobb rookie támadója, miután 6 TD-t és csupán 1 interceptiont dobott novemberben. Ezzel õ az elsõ újonc, aki kétszer is elnyerte a díjat.

Joe Haden, a Cleveland Browns cornerbackje zsebelte be a legjobb újonc védõnek járó díjat. A játékos az elmúlt hónapban három interceptiont is szerzett.

Az AFC legjobbjai Matt Cassel (QB, Chiefs), Terrell Suggs (LB, Ravens) és Jacoby Ford (KR-WR, Raiders) lettek. Cassel 12 hatpontosával a legjobb novemberi irányító volt az NFL-ben, míg Suggs négy sackjével érdemelte ki a díjat. Az újonc Ford két kirúgásból és egy elkapásból is szerzett TD-t.

Az NFC legsikeresebb játékosa Matt Ryan (QB, Falcons), Julius Peppers (DE, Bears), valamint David Akers (K, Eagles) volt. Ryan 7 TD-t dobott labdaeladás nélkül, Peppers négy sacket gyûjtött, Akers pedig 13 mezõnygólt értékesített az elmúlt hónap során.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások