A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Linea 970*250
Finn wellness 300×300

HAZAFISZERÛ SÓLYMOK

finn wellness 640*360

Fotón: Kroy Biermann DE és Dunta Robinson CB, Atlanta Falcons

A Sólymok védõi a pálya minden részén ott vannak, és nagyon keményen küzdenek, hogy megfeleljenek Mike Smith edzõ elvárásainak. Dunta Robinson (CB) ugyan már nem olyan gyors, mint egykor volt, viszont még mindig erõs és fizikális játékos. William Moore (S) leadott néhány kilót a szezonkezdetre, ami – mivel javított gyorsaságán – labdaszerzõ képességének is jót tett. Kroy Biermann (DE) úgy játszik, mint akinek lángol a gatyája, Jonathan Babineaux (DT) és Curtis Lofton (MLB) pedig nem sok helyet hagy a középre érkezõ futásoknak.

A játékosok jó képessége mellett viszont van az Atlanta támadó- és védõegységében is valami, ami talán egyedülálló a ligában: a kitartás. A támadófalban nincs Pro Bowl szintû tehetség, de tele van kemény srácokkal, akik mindent beleadnak, hogy utat tudjanak nyitni romboló erejû futójuknak.

A szintén erõs vezetõség pedig tudja, hogyan kell ösztönözni a csapatot, és lassan, de biztosan kikövezi a franchise csúcsra vezetõ útját. Amikor a nagyszerû edzõi munkáról esik szó, valahogy Smith neve sosem merül fel, pedig hétrõl hétre képes szoros meccseket nyerni egy olyan védelemmel, melynek már megtanította, hogy az egységes csapatként végzett munka mindig felülkerekedik az egyéni teljesítményeken.

Thomas Dimitroff igazgató mellett a 9-2-es mérlegen álló Falcons lassan kezd olyan benyomást kelteni, mintha még egy New England lenne a ligában.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások