A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
EfEf 970*250
Becmol 300×300

CRÉME DE LA CRÉME

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

A rajongók a PulseAwards.com-on adhatják le voksaikat kedvenceikre.

FELTÖREKVÕ JÁTÉKOS

Azok a sportolók kapják meg a jelölést, akik a pályán és azon kívül is példásan viselkednek és nagyszerû teljesítményükkel a jövõben minden bizonnyal a futball nagyjai közé kerülnek.

Matt Ryan

QB, Atlanta Falcons

A 2008-as draft 3. választottja már újonc évében is óriási hatással volt az Atlanta csapatára és Joe Flacco-val együtt a legjobb gyõzelem-vereség mutatót érték el, amit valaha újonc irányító fel tudott mutatni. Számos elismerés mellett Ryan elnyerte az Associated Press Év Támadójátékosa és a Sporting News Év Újonca címét. A QB hazai pályán szinte verhetetlen. Elsõ két idényében játszott 14 mérkõzésébõl 13-at megnyert a Georgia Dome-ban, és idén is 6-0-s mutatóval áll.

Sam Bradford

QB, St. Louis Rams

Bradford kritikusai már rég elnémultak, mivel úgy néz ki, hogy az irányító egész évben egészséges tud maradni. A hétrõl hétre javuló Bradford tökéletes vezére a Rams-nek, ami vele kiegészülve érett igazi csapattá. A QB több gyõzelmet hozott eddig a gárdának, mint amit az 2006 óta látott, és megadta az esélyt, hogy a klub újra playoff esélyessé váljon.

Clay Matthews

LB, Green Bay Packers

Matthews a 2009-es draft elsõköröseként már újonc idényében kezdõként játszott végig 13 mérkõzést, és 10 sackkel a valaha volt legjobb Packers újonc lett. 1978 óta õ volt az elsõ green bay-i rookie, akit a Pro Bowlra is beszavaztak.

DeSean Jackson

WR, Philadelphia Eagles

A Sasok második körös (2008) elkapója olyan, mint az üvegbe zárt villám. Második NFL idényében õ lett a liga történetének elsõ olyan játékosa, akit két poszton is beválasztottak a Pro Bowlra (KR, WR). Újoncként számos rekordot állított fel, többek között az elkapott yardok rekordját. Ráadásul rookie idényében Jackson kapta el az NFL történetének második legtöbb passzát (62). A játékos édesapja tavaly hunyt el hasnyálmirigyrákban, ezért külön alapítványt hozott létre, hogy felhívja a figyelmet a betegségre és segítsen az ebben szenvedõknek.

Josh Freeman

QB, Tampa Bay Buccaneers

Freeman csak tavaly került a ligába, de máris a legveszélyesebb irányítók között tartják számon. A 17. helyen kiválasztott játékos 2009 novemberében léphetett elõször pályára, mint kezdõ, és a 4. negyedben meg is nyerte a meccset a Green Bay ellen. Alig egy hónappal késõbb 469 szerzett yardhoz juttatta a Buccaneers-t, ami a csapat történetének ötödik legjobb teljesítménye lett, sõt 17 pontos hátrányból fordítva verte meg a késõbbi bajnok New Orleans Saints-et. Rendszeresen látogatja a gyermekklinikákat, de önkénteskedik a családsegítõknél is.

 

VISSZATÉRÕ JÁTÉKOS

Michael Vick

QB, Philadelphia Eagles

Vick börtönbüntetése után, kétévnyi kihagyást követõen tért vissza az NFL-be. A legtöbb játékos nem tud igazán jó teljesítményt nyújtani ilyen hosszú pihenõ után, de Vick sosem tartozott a többségbe. Tavaly ugyan csak statisztaszerepet kapott a Philly-ben, idén már történelmi teljesítményre is képes volt: a Washington ellen ugyanis 6 TD-t szerzett, magabiztosan tartva a Sasokat a playoff-ért folytatott harc élén.

Wes Welker

WR, New England Patriots

A Pats alacsony termetû elkapója egy brutális térdsérülést követõen volt kénytelen hét hónapot kihagyni. Gyors felépülésének és egyedülálló munkamoráljának köszönhetõen Brady kedvenc játékszere továbbra is komoly fejtörést okoz az ellenfelek védõinek. A kétszeres Pro Bowler egyike azon öt játékosnak, akik három egymást követõ szezont is 100-nál több elkapással zártak.

Terrell Owens

WR, Cincinnati Bengals

A hatszoros Pro Bowler elkapó az idei szezon után hirtelen olyan helyzetben találta magát, amilyenben addigi 14 szezonja alatt még sohasem. Nem kellett senkinek. Egy csendes buffalo-i idény után a WR szabadügynök lett, de túl sokat nem kellett várnia a visszatérésre. A Cincinnatiben Chad Ochocinco személyében megtalálta tökéletes társát és a leendõ Hall of Famer Owens újra magára lelt. T. O. jelenleg vezeti a Bengals-t elkapott yardokban és szerzett touchdownokban is, 222 szerzett yardos meccse pedig karrierjének második legjobbja volt.

Peyton Hillis

RB, Cleveland Browns

Hillis-t méltán nevezték egyetemén a legsokoldalúbb játékosnak. A 2008-as draft pick a Broncos-ban kezdte pályafutását és még a szezon folyamán megszerezte a kezdõposztot. Az egykori fullback azonban szalagszakadást szenvedett, ami véget is vetett denveri karrierjének (2009-ben is csupán 54 yardot tudott futni). A Browns-hoz kerülve azonban ismét a kezdõposztért küzdhetett, és nem is maradt hálátlan, miután megkapta azt.

LaDainian Tomlinson

RB, New York Jets

Nem kérdés, hogy L. T. a liga valaha volt egyik legnagyobb futója, ám 2009-es térdsérülésében sokan már a nagyszerû játékos karrierjének végét látták. Felépülve a sérülésbõl Tomlinson nem találta régi önmagát, így a Chargers is megvált tõle. Idén viszont Rex Ryan kezei alá került, aki újjáélesztette az immár újra régi dicsfényében ragyogó RB-t.

 

MEGHATÁROZÓ JÁTÉKOS

Jared Allen

DE, Minnesota Vikings

Jared Allen 2004-es draftja óta keseríti meg az irányítók életét. Egyhuzamban háromszor szerepelt a Pro Bowlon és az utóbbi három évben mindig beválasztották a liga All-Pro válogatottjának kezdõcsapatába is.

Ray Lewis

LB, Baltimore Ravens

A veterán linebacker már 1996 óta jásztik a profik között és játékszeretete megkérdõjelezhetetlen. Pályafutása során 11 alkalommal lépett pályára a Pro Bowlon és kétszer nyerte el az Év Védõjátékosa címet.

Drew Brees

QB, New Orleans Saints

A háromszoros Pro Bowler Brees az NFL egyik legproduktívabb irányítója, és Peyton Manning mellett õ adja a legtöbb sikeres passzt a ligában.

Aaron Rodgers

QB, Green Bay Packers

Rodgers rendelkezett az NFL egyik legkeményebb posztjával, mivel Brett Favre-t kellett pótolnia Green Bay-ben. Bár egy legendát kellett követnie, most sajátját teremti meg.

London Fletcher

LB, Washington Redskins

London Fletcher az utóbbi évtized egyik legveszélyesebb védõje, aki egyik sarokköve a kemény Redskins védelemnek.

Forrás: Pulse Awards

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások