A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

CASSEL A KULCS

acapella 640×480

Fotón: Matt Cassel QB, Kansas City Chiefs

Köszönhetõen annak, hogy legutóbbi 7 mérkõzésén 18 touchdownt dobott, míg csupán egyetlen interceptiont, a 28 éves irányító a liga leghatékonyabb játékmestere lett. Bár a 2010-es szezonra feltámadó klubnak a nagyszerû elkapói vénával megáldott Dwayne Bowe (WR) játéka is sokat segített, a WR-nek még van hova fejlõdnie. A QB teljesítménye pedig még becsülendõbb, ha figyelembe vesszük, hogy igazán csak egy megbízható elkapója van.

De Cassel már nem az, aki tavaly volt. Nem követi el ugyanazokat a hibákat, amiket 2009-ben, amikor ugyanannyi TD-je volt, mint eladott labdája. Mostmár sokkal okosabban játszik, és a Chiefs vezetõsége pontosan ezt is kérte tõle. A Kansas City pedig egy alázatosabb irányítóval lett gazdagabb, aki nem akarja mindenáron yardok százait gyûjteni, csak annyit, amennyit kell, mert a többit a futójáték és a védelem megoldja. Cassel tehát jócskán felülmúlta a várakozásokat, és így a Chiefs-nek is megadatik a lehetõség, hogy kipróbálhassa magát a már rég nem látott playoffon belül is.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások